Yamaha VXR

Yamaha VXR är kraftfull både vid sportig och lugn körning och har designats om från grunden för att dra nytta av de många tekniska framsteg som vi gjort och testat de senaste åren utseendet matchar även de tekniska innovationerna, med utmanande färger, grafik och designdetaljer.

Sandö Artic 785

Artic 785 är en mycket populär och rymlig båt med stora öppna ytor och höga fribord. Med sina stilrena linjer och fina sjöegenskaper är detta den perfekta båten för både dykning, transport och fritidsfiske men passar likväl till sol och badutflykter. 

Solö 25 ruff

Vi säljer en Solö 25 ruff. En riktig klenod i gott skick!

!!SÅLD!!

Nu säljer vi vår välutrustade demo HR 532 -19!

Hr 532  är en stabil båt med tuffa linjer som har en öppen konstruktion, höga fribord (extra säkerthet för barnfamiljen), och är självlänsande. Styrpulpeten är väl tilltagen och har ett bra vindskydd.

!!SÅLD!!

Nu säljer vi vår välutrustade demo HR 532 -19!

Hr 532 är en stabil båt med tuffa linjer som har en öppen konstruktion, höga fribord (extra säkerthet för barnfamiljen), och är självlänsande. Styrpulpeten är väl tilltagen och har ett bra vindskydd.

!!SÅLD!!

För kunds räkning säljer vi nu en Viknes 830, årsmodell 2005.

Denna eleganta båt upplevs förvånansvärt rymlig och är full av välgenomtänkta lösningar. Den ljusa och rymliga salongen har full ståhöjd, ett genomtänkt och välutrustat pentry med mycket goda kokmöjligheter. Båten är utrustad med fyra kojplatser samt toalett. Liksom de övriga båtarna i Viknesfamiljen har även 830 ett stort akterdäck och välplannerade lastutrymmen som gör att den lämpar sig lika väl för den längre sommarresan som den kortare weekend turen.