Viknes 1080

Viknes 1080 är flaggskeppet i viknes serien. En helårsbåt med ännu mer komfort, körglädje och utrymme. Den ljusa och rymliga salongen har full ståhöjd och ett genomtänkt och välutrustat pentry med mycket goda kokmöjligheter. Viknes 1080 är utrustad med 6 sovplatser fördelat på 3s kabiner. Under däck finns det ett rymligt lastrum och ett servicevänligt motorrum.

Skilsö 34 Panorama

Skilsö 34 bygger på dom klassiska viknesprinciperna i skrovkonstruktionen. Här är det ett halvplanande skrov, en ljus och luftig cockpit med panoramatak. En snygg kvalitetsbåt rakt igenom!

Yamaha VXR

Yamaha VXR är kraftfull både vid sportig och lugn körning och har designats om från grunden för att dra nytta av de många tekniska framsteg som vi gjort och testat de senaste åren utseendet matchar även de tekniska innovationerna, med utmanande färger, grafik och designdetaljer.

Sandö Artic 785

Artic 785 är en mycket populär och rymlig båt med stora öppna ytor och höga fribord. Med sina stilrena linjer och fina sjöegenskaper är detta den perfekta båten för både dykning, transport och fritidsfiske men passar likväl till sol och badutflykter. 

Solö 25 ruff

Vi säljer en Solö 25 ruff. En riktig klenod i gott skick!