Askeladden C83

Nu säljer vi en fantastisk daycruiser som lämpar sig både för längre familjeutflykter som för dagsturen! 

Fram 25

För kunds räkning säljer vi nu en Fram 25. Båten är i grunden utformad som en semesterbåt men har på senare tid använts som fiskebåt. 

Solö 25 ruff

Vi säljer en Solö 25 ruff. En riktig klenod i gott skick!

Minor 29 Oscar Pilot  !!SÅLD!!

Sarinsvarvet i Finland lanserade denna båt som en blandning av Grand Banks och Minor. Går mycket bra i sjön, har ett halvplanande skrov. 

 !!SÅLD!!

Vi säljer nu en väldokumenterad Westfjord 310!

!!SÅLD!!

Nu säljer vi vår välutrustade demo HR 532 -19!

Hr 532  är en stabil båt med tuffa linjer som har en öppen konstruktion, höga fribord (extra säkerthet för barnfamiljen), och är självlänsande. Styrpulpeten är väl tilltagen och har ett bra vindskydd.

!!SÅLD!!

Nu säljer vi vår välutrustade demo HR 532 -19!

Hr 532 är en stabil båt med tuffa linjer som har en öppen konstruktion, höga fribord (extra säkerthet för barnfamiljen), och är självlänsande. Styrpulpeten är väl tilltagen och har ett bra vindskydd.

 !!SÅLD!!

Viknes 1030 är den populäraste modellen av Viknes. Den passar likväl till långa semesterturer som kortare turer, en allroundbåt. Denna båten är i mycket gott skick och har alltid varit inomhusförvarad.

!!SÅLD!!

För kunds räkning säljer vi nu en Viknes 830, årsmodell 2005.

Denna eleganta båt upplevs förvånansvärt rymlig och är full av välgenomtänkta lösningar. Den ljusa och rymliga salongen har full ståhöjd, ett genomtänkt och välutrustat pentry med mycket goda kokmöjligheter. Båten är utrustad med fyra kojplatser samt toalett. Liksom de övriga båtarna i Viknesfamiljen har även 830 ett stort akterdäck och välplannerade lastutrymmen som gör att den lämpar sig lika väl för den längre sommarresan som den kortare weekend turen.

!!SÅLD!!

För kunds räkning säljer vi nu en välutrustad Viknes 880 med årmodell 2007.

!!Obs, bilder på utsidan är arkivbilder med liknande utförande!!

Viknes 880 är familjebåten som har det lilla extra. Med sina gods sjöegenskaper och halvplanande kölbåt är den en solid båt för året runt bruk. 
Salongen har full ståhöjd och har ett bra utrustat pentry med goda kokmöjligheter. Från salongen är det en dörr ut till akterdäcket som är på hela sex kvadratmeter. Utvändig styrplats är självfallet standard. Under däck finns det ett rymligt lastrum och ett servicevänligt motorrum. Ljudnivån är reducerad med hjälp av en extra ljudisolerad motorkåpa som gör båten mycket tystgående.