Viknes 1080 – 2019 säljes för kunds räkning

Viknes 1080 är flaggskeppet i viknes serien. en helårsbåt med ännu mer komfort och körglädje. Här finns gott om både ljus och utrymme, utan att kompromissa med den kvalitet och hållbarhet som våra kunder känner till och förväntar sig.

På nedervåningen hittar du tre rymliga dubbelhytter med gott om plats för upp till sex vuxna, så att både du och dina gäster har möjlighet att dra dig tillbaka i bekväma omgivningar.

1080 Panorama representerar det bästa av 30 års Viknes design: De vackra, klassiska linjerna på utsidan kombineras med en fräsch och rymlig interiör, medan styrhyttens sidodörr och breda sidodäck gör detta till en mycket användarvänlig båt. Under däck finns det ett rymligt lastrum och ett servicevänligt motorrum.

 

Skilsö 35 Panorama -2022 säljes för kunds räkning!

Detta är en gränslös familjebåt med 5 bra bäddar, ett mycket rymligt badrum / toalettrum och bred dörr till det nedsänkta skarndäcket på styrbordssidan. Förarplatsen är centralt belägen, vilket ger en exceptionellt rymlig och praktisk huvudsalong.

Det stora soltaket i glas öppnas med en knapptryckning och låter dig släppa in sommaren när det är fint väder. Samtidigt ger glastaket och de stora fönsterytorna mycket bra ljusinsläpp och gör båten lätt och trevlig. Hela bakväggen kan öppnas på nolltid och därmed blir inomhus- och utomhusområdet ett socialt område. Det isolerade taket över akterdäck kan också öppnas med en knapptryckning.

Albermarle 242 cc

Nu har vi inne en begagnad Albermarle 242 CC till försäljning!
Det är en rejäl styrpulpetbåt som lämpar sig lika väl för vanligt båtfolk, familjen som ska på dagsutflykter eller sportfiskaren! Båten har mycket bra viktbalans vilket skapar fantastiska sjöegenskaper och gör att båten lätt kommer upp i planing. Det sitter en Volvo Penta D6 – 260 HK mittmonterad i styrkonsollen. DPH drev med duprop.