Skilsö 35 Panorama Ny-2022

Skilsö 35 Panorama
Låt drömmen bli verklighet!

En ljus och öppen familjebåt med snygga linjer och fantastisk planlösning!

Viknes 1030 Ny-2022

Med sina enorma ljusinsläpp upplevs Viknes 1030 som en mycket luftig och rymlig båt. Full ståhöjd i den generöst tilltagna salongen samt ett genomtänkt och välutrustat pentry ger dig goda kokmöjligheter samtidigt som de separata kabinerna och toaletten med dusch ger dig god komfort och möjlighet till avskildhet. De rymliga förvaringsutrymmena i både salong och under däck gör att hon lämpar sig lika bra för den längre semesterresan som den korta weekendturen. Viknes 1030 är en rymlig båt där du har goda möjligheter en stor social gemenskap på det stora akterdäcket. En rejäl och trygg helårsbåt!

Sandö Artic 785

Artic 785 är en mycket populär och rymlig båt med stora öppna ytor och höga fribord. Med sina stilrena linjer och fina sjöegenskaper är detta den perfekta båten för både dykning, transport och fritidsfiske men passar likväl till sol och badutflykter. 

Yamaha VXR

Yamaha VXR är kraftfull både vid sportig och lugn körning och har designats om från grunden för att dra nytta av de många tekniska framsteg som vi gjort och testat de senaste åren utseendet matchar även de tekniska innovationerna, med utmanande färger, grafik och designdetaljer.