.
.

HR 442SC 
ger dig mycket båt för pengarna. Vi erbjuder en båt som är svensktillverkad och med högsta kvalité. HR 442SC är mångsidig, den fungerar lika bra till fiske, utflykter som till vattensport. Den är lättdriven och extremt stabil för sin storlek. 

HR 480SC
är en av marknadens mest prisvärda och välbyggda styrpulpetbåtar. HR 480SC betyder bekymmersfritt ägande och användar komfort av bästa snitt.

HR 480BR
är byggd på samma skrov som den beprövade storsäljaren HR 480SC. 5 Personer åker vindskyddat bakom en väl tilltagen vindruta. Rymlig sittbrunn med justerbara stolar med flippuppfront. Flexibel lättrailad familjebåt med många användsningsområden. Riktligt standardutrustad.

 

HR 532CC 
är en stabil båt som har en rymlig, öppen konstruktion med höga fribord. Väl tilltaget stuvutrymme under durk. Luckan framtill på pulpeten kan användas som bord. Gott om platser, flexibelt körkapell med stort utrymme under.

HR 600F
HR boats nya fiskemodell med möjlighet att välja mellan mittpulpet eller sidomonterad pulpet fram. 

HR 602CC
är en nyframtagen mittpulpetare som är gjord på det erkänt fina 602 skrovet. En mångsidig båt med rejäla fribord som fungerar på de flesta uppdrag till sjöss. Båtens fina konstruktion gör att det finns gott om utrymme att röra sig bakom pulpeten. Den fungerar lika bra till fiske som till dragbåt vid utövande av mågon vattensport.

HR 602BR
En mångsidig båt med ett skrov som med sin något kraftigare V-form på 21 grader går mjukt och behagligt i vattnet. De enkelt uppfällbara borden på sidorna gör att man snabbt kan få till bra avställningsytor när familjen blir fikasugen. Båten är utrustad med mycket förvaringsutrymme och fina sittplatser.